Окупили се ”змајеви”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Фудбалери Вождовца окупили су се након кратке паузе. Шеф стручног штаба Братислав Живковић је на првом састанку предочио циљеве за наредну сезону:

–       Moрамо учити на својим грешкама. Не желимо да се понови сезона за нама. Имамо мало веће амбиције и покушаћемо да играмо битнију улогу у нашем фудбалу. Прошле сезоне било је много долазака и одлазака, доста промена које су се одразиле на резултате. Поучени тим искуством трудили смо се да задржимо костур тима, да остану сви они који су сносили највећи терет у борби за опстанак. Само ћемо надградити ниво игре са појачањима. Надамо се да ћемо направити добар суперлигашки тим и да ћемо ове сезоне бити успешнији – рекао је Живковић.

 

За сада је сигурно да су Данило Николић,  Давор Шкерјанц и Милан Јокић напустили тим ”змајева”, док је врло вероватан одлазак Немање Супића који има понуде из иностранства. Генерални директор Горан Гркинић истакао је на којим позицијама су појачања најпотребнија:

–       Ступили смо у контакт са пар играча, али још не желим да говорим о именима. У потрази смо за играчима на крилним позицијама и нападачима. Потрудићемо се да коначну одлуку донесемо пре одласка на припреме у Словенију. Није искључено да ће бити још пар одлазака из тима – закључио је Гркинић.

 

Два најискуснија првотимца Милош Павловић и Предраг Сикимић првог дана по окупљању тима истичу да је најважније да се сачува окосница екипе и да ће се добро припремити да нову сезону обележе добрим играма. Првенствено је у мислима како изборити место у горњем делу табеле.

 

”Змајеви” ће се припремати до 28. јуна у Београду, а онда ће отпутовати на десетодневне припреме у Словенију.

 

Прва контролна утакмица заказана је за 23. јун са Јагодином, а затим ће Вождовац одмерити снаге у пријатељском мечу са Радником из Бијељине 27. јуна. За сада је извесно и да ће у Словенији бити одиграна генерална проба са Палермом и са Хапоелом из Тел Авива.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=n4w2xYQAvJ0&feature=youtu.be“][/vc_column][/vc_row]

Оставите коментар