Okupili se ”zmajevi”

08/06/2015Uncategorized, VESTI
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fudbaleri Voždovca okupili su se nakon kratke pauze. Šef stručnog štaba Bratislav Živković je na prvom sastanku predočio ciljeve za narednu sezonu:

–       Moramo učiti na svojim greškama. Ne želimo da se ponovi sezona za nama. Imamo malo veće ambicije i pokušaćemo da igramo bitniju ulogu u našem fudbalu. Prošle sezone bilo je mnogo dolazaka i odlazaka, dosta promena koje su se odrazile na rezultate. Poučeni tim iskustvom trudili smo se da zadržimo kostur tima, da ostanu svi oni koji su snosili najveći teret u borbi za opstanak. Samo ćemo nadgraditi nivo igre sa pojačanjima. Nadamo se da ćemo napraviti dobar superligaški tim i da ćemo ove sezone biti uspešniji – rekao je Živković.

 

Za sada je sigurno da su Danilo Nikolić,  Davor Škerjanc i Milan Jokić napustili tim ”zmajeva”, dok je vrlo verovatan odlazak Nemanje Supića koji ima ponude iz inostranstva. Generalni direktor Goran Grkinić istakao je na kojim pozicijama su pojačanja najpotrebnija:

–       Stupili smo u kontakt sa par igrača, ali još ne želim da govorim o imenima. U potrazi smo za igračima na krilnim pozicijama i napadačima. Potrudićemo se da konačnu odluku donesemo pre odlaska na pripreme u Sloveniju. Nije isključeno da će biti još par odlazaka iz tima – zaključio je Grkinić.

 

Dva najiskusnija prvotimca Miloš Pavlović i Predrag Sikimić prvog dana po okupljanju tima ističu da je najvažnije da se sačuva okosnica ekipe i da će se dobro pripremiti da novu sezonu obeleže dobrim igrama. Prvenstveno je u mislima kako izboriti mesto u gornjem delu tabele.

 

”Zmajevi” će se pripremati do 28. juna u Beogradu, a onda će otputovati na desetodnevne pripreme u Sloveniju.

 

Prva kontrolna utakmica zakazana je za 23. jun sa Jagodinom, a zatim će Voždovac odmeriti snage u prijateljskom meču sa Radnikom iz Bijeljine 27. juna. Za sada je izvesno i da će u Sloveniji biti odigrana generalna proba sa Palermom i sa Hapoelom iz Tel Aviva.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=n4w2xYQAvJ0&feature=youtu.be“][/vc_column][/vc_row]

Ostavite komentar