ОФК БАЧКА – ВОЖДОВАЦ 2:1 (0:0)

Стадион у Бачкој Паланци

ОФК БАЧКА – ВОЖДОВАЦ 2:1 (0:0)

Стрелци: Илић у 64. и 90. минуту за Бачку, а Гајић у 87. минуту за Вождовац.

Судија: Новица Анђелоски

Помагали су му: Живин Светозар и Шутуловић Милан

ВОЖДОВАЦ: МИЛОШЕВИЋ, ГАЈИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, МИХАЈЛОВ, ЈОВАНОВИЋ, ФИЛИПОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, ПУТИНЧАНИН, ЛУКИЋ, ГЕОРГИЈЕВИЋ, ДРАЖИЋ.

ОФК БАЧКА: СТЕПАНДИЋ, НИКОЛИЋ, ЈОСИМОВ, ИЛИЋ, ЂУРИЋ, БЈЕЛОШ, МОЈСИЛОВИЋ, ЛУКОВИЋ, ЧЕКОВИЋ, ТРИВУНОВИЋ, МИЛОВАЦ.

Сјајно су отворили меч Вождовчани већ у првом минуту. Георгијевић се борио за једну лопту која је на крају дошла до Дражића, нападач Вождовца је неометано шутирао са 16 метара, али је погодио стативу.

Након 15 минута играло се између два казнена простора. Домаћи су успели да запрете преко Луковића и Мојсиловића, али су њихови ударци завршавали преко гола.

Најбољу шансу на мечу, Змајеви су имали у 23. минуту. Након фаула на Дражићем у казненом простору, главни судија је досудио једанаестерац. Међутим Петровић није успео да реализује најстрожу казну.

У 30. минуту још једна прилика за Змајеве. Гајић је прошао по десној страни, асистирао Георгијевићу, који је из окрета шутирао у голмана Степандића.

У 40.минуту нова шанса за Вождовац. Гајић је опет пробио комплетну одбрану Бачке, додао до Дражића, али шут нападача Вождовца је опет одбранио голман Степандић.

До краја првог дела једино вредно помена је била прилика Јосимова који је шутирао из слободног ударца, али на правом месту је био Милошевић.

Прва прилика у другом делу меча је донела и промену резултата. Тривуновић је у 64. минуту извео слободан ударац, а највиши у скоку је био Илић који је донео вођство домаћима.

Домаћин је и у наставку нападао, мада је у 74. минуту Јован Стојановић опробао свој ударац, а лопта је завршила преко пречке.

У 84. минуту шанса за домаће. Истрчао је контранапад Зечевић, који је упослио Галића који шутира главом, али Милошевић је опет сигуран на голу.

У 87. минуту налети Вождовца су уродили плодом. Ћирковић је центрирао са леве стране, а најбољи у скоку је био Гајић који је успео да спроведе лопту у мрежу.

Ипак домаћи долазе до новог гола. На идентичан начин као код првог. Тривуновић је извео прекид, у гужви пред голом Вождовца најбоље се сналази Илић и Бачка у зауставном времену долази до победе.

Оставите коментар