OFK BAČKA – VOŽDOVAC 2:1 (0:0)

03/10/2016Uncategorized, VESTI

Stadion u Bačkoj Palanci

OFK BAČKA – VOŽDOVAC 2:1 (0:0)

Strelci: Ilić u 64. i 90. minutu za Bačku, a Gajić u 87. minutu za Voždovac.

Sudija: Novica Anđeloski

Pomagali su mu: Živin Svetozar i Šutulović Milan

VOŽDOVAC: MILOŠEVIĆ, GAJIĆ, BLAGOJEVIĆ, MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, FILIPOVIĆ, PETROVIĆ, PUTINČANIN, LUKIĆ, GEORGIJEVIĆ, DRAŽIĆ.

OFK BAČKA: STEPANDIĆ, NIKOLIĆ, JOSIMOV, ILIĆ, ĐURIĆ, BJELOŠ, MOJSILOVIĆ, LUKOVIĆ, ČEKOVIĆ, TRIVUNOVIĆ, MILOVAC.

Sjajno su otvorili meč Voždovčani već u prvom minutu. Georgijević se borio za jednu loptu koja je na kraju došla do Dražića, napadač Voždovca je neometano šutirao sa 16 metara, ali je pogodio stativu.

Nakon 15 minuta igralo se između dva kaznena prostora. Domaći su uspeli da zaprete preko Lukovića i Mojsilovića, ali su njihovi udarci završavali preko gola.

Najbolju šansu na meču, Zmajevi su imali u 23. minutu. Nakon faula na Dražićem u kaznenom prostoru, glavni sudija je dosudio jedanaesterac. Međutim Petrović nije uspeo da realizuje najstrožu kaznu.

U 30. minutu još jedna prilika za Zmajeve. Gajić je prošao po desnoj strani, asistirao Georgijeviću, koji je iz okreta šutirao u golmana Stepandića.

U 40.minutu nova šansa za Voždovac. Gajić je opet probio kompletnu odbranu Bačke, dodao do Dražića, ali šut napadača Voždovca je opet odbranio golman Stepandić.

Do kraja prvog dela jedino vredno pomena je bila prilika Josimova koji je šutirao iz slobodnog udarca, ali na pravom mestu je bio Milošević.

Prva prilika u drugom delu meča je donela i promenu rezultata. Trivunović je u 64. minutu izveo slobodan udarac, a najviši u skoku je bio Ilić koji je doneo vođstvo domaćima.

Domaćin je i u nastavku napadao, mada je u 74. minutu Jovan Stojanović oprobao svoj udarac, a lopta je završila preko prečke.

U 84. minutu šansa za domaće. Istrčao je kontranapad Zečević, koji je uposlio Galića koji šutira glavom, ali Milošević je opet siguran na golu.

U 87. minutu naleti Voždovca su urodili plodom. Ćirković je centrirao sa leve strane, a najbolji u skoku je bio Gajić koji je uspeo da sprovede loptu u mrežu.

Ipak domaći dolaze do novog gola. Na identičan način kao kod prvog. Trivunović je izveo prekid, u gužvi pred golom Voždovca najbolje se snalazi Ilić i Bačka u zaustavnom vremenu dolazi do pobede.

Ostavite komentar