Očekivanja iz redova Jagodine pred gostovanje Voždovcu

17/10/2014Uncategorized, VESTI

Poslušajte konferenciju ta štampu FK Jagodina pred utakmicu sa „Zmajevima“ u Beogradu.

U taboru jagodinskog superligaša vlada optimizam pred ovaj meč, iako ističe kormilar Jagodine Simo Krunić, Voždovac ima izuzetno kvalitetan tim:
– Ne smemo da zaboravimo da Voždovac nije ista ekipa kao na početku prvenstva, i da je njima došlo dosta kvalitetnih igrača u ova zadnja tri kola, gde su imali i dobru igru i dobre rezultate. Predzadnju utakmicu su pobedili, nerešeno protiv Crvene Zvezde, imaju dosta čvrstu odbranu i jedna su od organizovanijih ekipa, puno trče i igraju disciplinovano. Moram da naglasim da su im došli dobri igrači, Beljić kojeg poznajem, tu je i Odita, Injac i Stefan Babović koji je po meni jedan od najboljih igrača u našem prvenstvu, tako da ćemo morati da maksimalno uložimo napore da bi uspeli da ostvarimo povoljan rezultat u ovoj utakmici. Svesni smo da će biti teško, ali kao i ova utakmica što nam sledi i koje su bile, i sve naredne zavise od nas i kako mi shvatimo utakmicu i uđemo u igru. Moramo odgovoriti na njihovu agresivnost i disciplinu istom merom, moramo igrati čvrsto, tvrdo i pokušati da ostvarimo povoljan rezultat.

– Idemo naravno na pobedu kao i svaku utakmicu, moramo dati svoj maksimum i odigrati maksimalno odgovorno, borbeno od prvog do poslednjeg minuta, da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i mislim da ćemo doći do pozitivnog rezultata, a to je pobeda i nova tri boda.- izjavio je prvotimac Jagodine, Miloš Lepović.

Snimak konferencije za štampu:

Izvor: www.fkjagodina.org.rs

Ostavite komentar