Obaveštenje o prodaji ulaznica za utakmicu 4. kola SL Voždovac – Crvena Zvezda

06/08/2015Uncategorized, VESTI

U cilju kvalitetne organizacije utakmice Super lige Srbije između FK VOŽDOVAC i FK CRVENA ZVEZDA, koja se igra u nedelju 09.08.2015. godine sa početkom u 17:00 časova na stadionu FK Obilić, i koja je proglašena utakmicom visokog rizika obaveštavamo Vas o sledećem.
_______________________________________________________________________________
Prodaja ulaznica za navijače i simpatizere FK Crvena Zvezda:
Navijači i simpatizeri FK Crvena Zvezda biće smešteni na Zapadnoj tribini stadiona koja na koju se ulazi iz ulice Gospodara Vučića.
Prodaja ulaznica u petak i subotu pre odigravanja utakmice biće vršena na:
– blagajni stadiona FK Crvena Zvezda u vremenu od 11:00 do 16:00 časova (subota)
-Tiketline Šop, Dvorana Doma sindikata u vremenu od 09:00 do 19:00 časova (petak)
-Tiketline Šop, Dvorana Doma sindikata u vremenu od 10:00 do 18:00 časova (subota)
Prodaja ulaznica na dan odigravanja utakmice biće vršena na blagajni stadiona FK Obilić na Zapadnoj tribini u vremenu od 10:00 časova.
Cena ulaznice iznosi 300,00 dinara.
_______________________________________________________________________________
Prodaja ulaznica za navijače i simpatizere FK Voždovac:
Navijači i simpatizeri FK Voždovac biće smešteni na Istočnoj tribini stadiona koja na koju se ulazi iz ulice Vojislava Ilića.
Prodaja ulaznica dan pre odigravanja utakmice biće vršena na infopultu Tržnog centra STADION u petak i subotu u vremenu od 10:00 do 18:00 časova.
Prodaja ulaznica na dan odigravanja utakmice biće vršena na blagajni stadiona FK Obilić na Istočnoj tribini u vremenu od 10:00 časova.
Cena ulaznice iznosi 300,00 dinara.
_______________________________________________________________________________
U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama za kupovinu svake ulaznice obavezan je indentifikacioni dokument.
Obaveštavamo sve navijače da je reč o utakmici visokog rizika i da će se striktno primenjivati odredbe Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.
Radi boljeg informisanja i izbegavanja nepotrebnih i nepoželjnih situacija podsećamo posetioce utakmice na sledeće:
Kapije stadiona FK Obilić za ulazak na utakmicu biće otvorene od 15:00 časova.
Posebno naglašavamo da je zapadna tribina na koju se ulazi iz ulice Gospodara Vučića namenjena navijačima FK Crvena Zvezda, a istočna na koju se ulazi iz ulice Vojislava Ilića za navijače FK Voždovac.
Za sve navijače koji sa obeležjima FK Crvena Zvezda (dresovi, majice, šalovi…) budu želeli da uđu na istočnu tribinu, ulaz neće biti dozvoljen.
Molimo za raniji dolazak na stadion kako bi se izbegle nepotrebne gužve na ulazima i eventualno propuštanje početka utakmice.
U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama pravo ulaska u stadion imaju lica koja poseduju ulaznice i lične karte, dok lica mlađa od 16 godina mogu ući isključivo uz pratnju roditelja ili zakonskog staratelja.
Ulazak u stadion neće biti dozvoljen licu koje svojim ponašanjem ili stanjem ukazuje da može prouzrokovati bilo koji oblik nasilja, odnosno licu kome je od strane pravosudnih organa izrečena mera zabrane prisustvovanju sportskim priredbama.
Kontrolu ulaznica i pregled lica vršiće redarska služba, uz korišćenje tehničkih pomagala i barkod čitača. Pravo ulaska u stadion biće oduzeto licu koje odbije kontrolu ili pregled redarske službe.
Na stadion je zabranjeno uneti sve predmete koji bi mogli narušiti bezbednost lica ili pričiniti materijalnu štetu (upaljači, sitan novac, kišobrani itd..)
Koristimo priliku da obevestimo javnost da su bezbedonosne mere podignute na najviši mogući nivo te iz tog razloga molimo sve posetioce ove utakmice da na vreme pribave svoje ulaznice i pokažu visok nivo fer i sportskog ponašanja i navijanja na ovoj utakmici.

S poštovanjem,

FK VOŽDOVAC BEOGRAD

Ostavite komentar