Обавештење о продаји карата за утакмицу 23. кола ЈСЛ Вождовац – Црвена звезда

Утакмица 23. кола Јелен Суперлиге између ФК Вождовац и ФК Црвена звезда одиграће се у суботу 18. априла 2015. године са почетком у 16 часова на стадиону ФК Обилић.

 

Навијачи и симпатизери ФК Црвена звезда биће смештени на западној трибини стадиона ФК Обилић – улаз из улице Господара Вучића.

Карте могу купити на благајнама стадиона „Рајко Митић“ у петак 17. априла 2015. године од 11 до 16 часова. Продаја улазница на дан одигравања утакмице биће вршена на благајнама стадиона ФК Обилић на западној трибини од 12 часова. Цена улазнице је 300 динара.

 

 

Навијачи и сипматизери ФК Вождовац биће смештени на источној трибини стадиона ФК Вождовац – улаз из улице Војислава Илића.

Карте могу купити на инфопулту Тржног центра Стадион у петак 17. априла 2015. године од 10 до 20 часова. Продаја улазница на дан одигравања утакмице биће вршена на благајнама стадиона ФК Обилић на источној трибини од 12 часова. Цена улазнице је 300 динара.

 

 

У складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама за куповину сваке улазнице обавезан је идентификациони документ.

Обавештавамо све навијаче да је реч о утакмици високог ризика и да ће се стриктно примењивати одредбе Закона о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама.

Капије стадиона ФК Обилић биће отворене од 14 часова за улазак на утакмицу.

Посебно наглашавамо да је западна трибина на коју се улази из улице Господара Вучића намењена навијачима ФК Црвена звезда, а источна трибина на коју се улази из улице Војислава Илића је за навијаче ФК Вождовац.

За све навијаче који са обележјима ФК Црвена звезда (дресови, мајице, шалови…) буду желели да уђу на источну трибину, улаз неће бити дозвољен.

Молимо за ранији долазак на стадион како би се избегле непотребне гужве на улазима и евентуално пропуштање почетка утакмице.

Користимо прилику да обавестимо јавност да су безбедносне мере подигнуте на највиши могући ниво, те из тог разлога молимо све посетиоце да на време прибаве своје улазнице и покажу висок ниво фер и спортског понашања и навијања на овој утакмици.

Оставите коментар