Obaveštenje o prodaji karata za utakmicu 23. kola JSL Voždovac – Crvena zvezda

16/04/2015Uncategorized, VESTI

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između FK Voždovac i FK Crvena zvezda odigraće se u subotu 18. aprila 2015. godine sa početkom u 16 časova na stadionu FK Obilić.

 

Navijači i simpatizeri FK Crvena zvezda biće smešteni na zapadnoj tribini stadiona FK Obilić – ulaz iz ulice Gospodara Vučića.

Karte mogu kupiti na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ u petak 17. aprila 2015. godine od 11 do 16 časova. Prodaja ulaznica na dan odigravanja utakmice biće vršena na blagajnama stadiona FK Obilić na zapadnoj tribini od 12 časova. Cena ulaznice je 300 dinara.

 

 

Navijači i sipmatizeri FK Voždovac biće smešteni na istočnoj tribini stadiona FK Voždovac – ulaz iz ulice Vojislava Ilića.

Karte mogu kupiti na infopultu Tržnog centra Stadion u petak 17. aprila 2015. godine od 10 do 20 časova. Prodaja ulaznica na dan odigravanja utakmice biće vršena na blagajnama stadiona FK Obilić na istočnoj tribini od 12 časova. Cena ulaznice je 300 dinara.

 

 

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama za kupovinu svake ulaznice obavezan je identifikacioni dokument.

Obaveštavamo sve navijače da je reč o utakmici visokog rizika i da će se striktno primenjivati odredbe Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Kapije stadiona FK Obilić biće otvorene od 14 časova za ulazak na utakmicu.

Posebno naglašavamo da je zapadna tribina na koju se ulazi iz ulice Gospodara Vučića namenjena navijačima FK Crvena zvezda, a istočna tribina na koju se ulazi iz ulice Vojislava Ilića je za navijače FK Voždovac.

Za sve navijače koji sa obeležjima FK Crvena zvezda (dresovi, majice, šalovi…) budu želeli da uđu na istočnu tribinu, ulaz neće biti dozvoljen.

Molimo za raniji dolazak na stadion kako bi se izbegle nepotrebne gužve na ulazima i eventualno propuštanje početka utakmice.

Koristimo priliku da obavestimo javnost da su bezbednosne mere podignute na najviši mogući nivo, te iz tog razloga molimo sve posetioce da na vreme pribave svoje ulaznice i pokažu visok nivo fer i sportskog ponašanja i navijanja na ovoj utakmici.

Ostavite komentar