Ненад Радоњић стипендиста ”змајева”

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Још један талентовани играч млађих категорија Вождовца, Ненад Радоњић, потписао је трогодишњи стипендијски уговор са првим тимом.

Ненада је рођен 19. марта 1996. године у Београду и игра централног нападача, али се добро сналази и по левом и десном крилу. Завршио је београдску ”Другу економску школу”. Његов пут до првог тима у омладинској школи ”змајева” трасирали су тренери: Добривоје Мутавџић, Јово Аранитовић, Никола Стојковић и Љубиша Ивић.

 

–       Захвалио бих се свим тренерима и стручном штабу на указаном поверењу. Ова шанса да играм за први тим мотивише ме да што јаче тренирам и да наставим да се трудим. Желео бих да изборим место међу 18 играча, али полако, предстоји ми још много доказивања. Даћу све од себе да оправдам ову шансу – изнао је прве утиске млади Радоњић.

IMG-20150605-WA0007

Добрим радом скренуо је пажњу на себе и од почетка године одиграо више пријатељских утакмица, а на зимским припремама у пријатељском мечу са Спартом (Вождовац тријумфовао резултатом 8:0) уписао се и у листу стрелаца. Са првим тимом тренира већ два месеца, а шеф стручног штаба Братислав Живковић указао му је поверење на гостовању Новом Пазару у оквиру 28. кола Јелен Супер лиге:

 

–       Био сам заиста срећан што сам добио шансу да заиграм у 75. минуту. Био је неописив осећај дебитовати пред пуним трибинама у Новом Пазару где је увек врућа атмосфера. Велика је част бранити боје Вождовца и надам се да ћу и у будуће својим радом и трудом изборити минутажу – рекао је Ненад.

IMG-20150605-WA0009

У наредном периоду у плану је још стипендијских уговора са играчима из омладинске школе Вождовца.

 

Најбоље потезе Ненадa Радоњића можете погледати на линку:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=gX1K4hkgoxk“][/vc_column][/vc_row]

Оставите коментар