Нема ништа спорно у Куп утакмици Металац – Вождовац

Званично 5:4 за „змајеве“.

Фудбалери Вождовца су у среду изборили пласман у четвртфинале Купа Србије после бољег извођења пенала у Горњем Милановцу са Металцем (5:4).

Ипак, један детаљ после меча изазвао је много више буре од дешавања на терену. Наиме, Милановчани су најавили жалбу пошто су, наводно, гости из Београда обавили нерегуларну измену играча. Никола Бељић се у последњим секундама спремао да изађе са терена, а у игру је требало да уђе Милош Џугурдић, али ту измену није дозволио арбитар Мајо Вујовић. Делегату Андреји Антић је промакао овај детаљ, па је већ најављену замену унео у  званичан протокол.

– Ствар је савршено јасна. Службена лица су направила грешку која нема везе са нама. Бељићу није било дозвољено да изађе са терена, остао је уз екипу и на нашу велику срећу постигао је одлучуијужи гол са пенала – каже спортски диртектор „змајева“ Зоран Перић.

Јуче су се поруком огласили и челници Металца који су одустали од жалбе, а у ФСС је потврђено да ће утакмица бити и званично регистрована резултатом 0:0 у регуларном току и победом нашег клуба од 5:4 после извођења једанаестераца.

Оставите коментар