Nema ništa sporno u Kup utakmici Metalac – Voždovac

31/10/2014Uncategorized, VESTI

Zvanično 5:4 za „zmajeve“.

Fudbaleri Voždovca su u sredu izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije posle boljeg izvođenja penala u Gornjem Milanovcu sa Metalcem (5:4).

Ipak, jedan detalj posle meča izazvao je mnogo više bure od dešavanja na terenu. Naime, Milanovčani su najavili žalbu pošto su, navodno, gosti iz Beograda obavili neregularnu izmenu igrača. Nikola Beljić se u poslednjim sekundama spremao da izađe sa terena, a u igru je trebalo da uđe Miloš Džugurdić, ali tu izmenu nije dozvolio arbitar Majo Vujović. Delegatu Andreji Antić je promakao ovaj detalj, pa je već najavljenu zamenu uneo u  zvaničan protokol.

– Stvar je savršeno jasna. Službena lica su napravila grešku koja nema veze sa nama. Beljiću nije bilo dozvoljeno da izađe sa terena, ostao je uz ekipu i na našu veliku sreću postigao je odlučuijuži gol sa penala – kaže sportski dirtektor „zmajeva“ Zoran Perić.

Juče su se porukom oglasili i čelnici Metalca koji su odustali od žalbe, a u FSS je potvrđeno da će utakmica biti i zvanično registrovana rezultatom 0:0 u regularnom toku i pobedom našeg kluba od 5:4 posle izvođenja jedanaesteraca.

Ostavite komentar