NASTAVAK POBEDNIČKOG NIZA – VOŽDOVAC – NOVI PAZAR 2:0 (0:0)

25/09/2016Uncategorized, VESTI

Stadion Voždovca

Sudija: Nikolić Bojan

Pomoćnici: Zdravković Miodrag i Dimitrijveić Marko

VOŽDOVAC – NOVI PAZAR 2:0 (0:0)

Strelac: Stojanović u 83. i 90. minutu.

VOŽDOVAC: MILOŠEVIĆ, GAJIĆ, BLAGOJEVIĆ (STUPAREVIĆ), MIHAJLOV, JOVANOVIĆ, FILIPOVIĆ, PETROVIĆ, PUTINČANIN, LUKIĆ (STOJANOVIĆ), GEORGIJEVIĆ (ĆIRKOVIĆ), DRAŽIĆ.

NOVI PAZAR: ZOGOVIĆ, STANOJEVIĆ, ALIVODIĆ, RUŠEVIĆ, TRAVANČIĆ, PAJOVIĆ, VUSLjANIN, LEPOVIĆ, DIMITRIJEVIĆ, MARIĆ, MICEVSKI.

Zanimljivo je krenulo od samog starta meča.

Već u petom minutu u šansi se našao Georgijević, kada je lopta prošetala po petercu gostiju.

U 8. i 18. minutu u šansama se našao Petrović, ali njegovi udarci su završili preko gola golmana Zogovića.

U 20. minutu Dražić je bio u solo prodoru, sam sebi je stvorio priliku, ali je njegov šut odbranio golman gostiju.

U 26. minutu Gajić je spoljnim delom kopačke uputio idealan centaršut, u šansi se opet našao Dražić, ali je lopta samo otišla u korner.

U 28. minutu Mihajlov je bio u prilici, nesebično je uposlio Georgijevića koji je uspeo da zatrese mrežu, ali je gol postignut iz nedozvoljene pozicije.

Gosti nisu uspeli da dođu do igre, a i ako su bili blizu kaznenog prostora, Mihajlov i Filipović su odlično rešavali situacije pred golom Voždovca.

Uzbuđenja su usledila na kraju prvog dela meča. Najpre je Dražić šutirao preko gola u 42. minutu, zatim i Petrović u 43. minutu šutirao, ali Zogović paradom sproveo loptu u korner. Pred sam kraj Lukić lepim potezom diže publiku na noge i ubira aplauze, u prilici se nalazi opet i Dražić, a nakon kornera i Gajić šutira glavom u golmana

Drugi deo  meča je počeo šansom gostiju. Lepović je šutirao, ali Milošević je bio siguran.

U 53. minutu Petrović je opet u prilici, ali i ovaj put lopta ide preko gola.

Minut kasnije Georigijević je u sjajnoj šansi, ali šutira pored gola, a asistirao mu je Blagojević.

Silovito je napadao Vožodovac. Pretio iz svih oružja. Svoju priliku je imao i Lukić iz slobodnog udarca, ali Zogović je opet nesavladiv.

u 73. minutu Petrović ponovo stavlja na muke gostujućeg golmana, ali lopta opet završava pored gola.

Upornost domaćih se isplatila u 83. minutu. Stuparević, mladi reprezentativac, koji je ušao sa klupe uspeo je da primiri jednu tešku loptu pred kaznenim prostorom gostiju, nameštao se na udarac mladi napadač, ali je iskusno uspeo da uposli Stojanovića koji je takođe ušao u igru i rutisnki savladao gostujućeg golmana.

Gosti su sve karte bacili na napad, te je Lepović pokušao sa distance da ugrozi gol Voždovca, ali lopta je otišla pored gola. Igrao se 87. minut.

Ipak sve nedoumice oko pobednika, otklanja Stojanović koji odličnim udarcem, posle lepe asistencije Dražića postiže konačan rezultat.

Ostavite komentar