Наш стадион домаћин пријатељског меча навијачких клубова Србије и Хрватске

Толеранција у пракси – навијачки клубови Срба и Хрвата одиграли пријатељски меч у Београду.

Током претходног викенда на стадиону Вождовца одиграна је пријатељска утакмица фан клубова репрезентација Србије и Хрватске.

fan-klub-orlovi-hrvatska-fb-1414500556-585064

Овај меч се одиграо као саставни део целодневног догађаја, посвећеном ширењу толеранције, борбе против расизма и ксенофобије на фудбалским борилиштима.

Поред утакмице одржане су и презентације и предавања на поменуте теме са предавачем Зораном Стевановићем, представником FARE за Балкан, који је извештај са снимцима и сликама проследио у централу те организације и УЕФА, а целодневну манифестацију уприличио је и заједнички обилазак Београда две фан клуб организације.

srbhrv

„Овим желимо да истакнемо да се фан клуб Орлови и даље залаже за позитивне вредности у друштву, као и то да настављамо да активним учешћем, у међународним телима који окупљају навијаче широм света, промовишемо исправну навијачку културу и љубав према фудбалу и спорту у опште“, саопштили су „Орлови“.

get_image_variation

Извори:

http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/foto-tolerancija-u-praksi-navijacki-klubovi-srba-i-hrvata-odigrali-prijateljski-mec-u-beogradu-clanak-1600442

http://zurnal.rs/fudbal/reprezentacija/8231/navijaci-srbije-i-hrvatske-odigrali-prijateljski-mec

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/261845/Moze-i-ovako-Navijacki-klubovi-Srba-i-Hrvata-odigrali-prijateljski-mec

Оставите коментар