Најава утакмице Партизан – Вождовац

У суботу је на програму 28. коло Јелен Суперлиге Србије у коме Вождовац гостује Партизану.

„Змајеви“ одлазе на Топчидерско брдо потпуно растерећени што се тиче пласмана, пошто су већ одавно пребринули све бриге око опстанка и сада играју за „своју душу и по нотама навијача”. На клупи имају тренера од имена Зорана Милинковића и респектабилну екипу, која је идеалан спој искуства и младости. Једна од њих је и Адам Марушић, дете из Партизанове школе:

– Сувишно је говорити колико овај меч значи Партизану, док ми прилазимо потпуно растерећени са жељом да покажемо шта умемо. Биће то баш оно што публика воли – отворен меч.

marusic_volkov


Биланс досадашњих мечева:

Вождовац и Партизан састајали су се у оквиру Суперлиге 5 пута. Партизан је тријумфовао 4 пута, а „Змајеви“ једном, и то у гостима резултатом 3:2 у чувеној утакмици одиграној у оквиру 10. кола сезоне 2005/06. у суботу  22.10.2005. године.

ПАРТИЗАН

ВОЖДОВАЦ

Место одигравања Одигране утакмице Победе Партизана Нерешени исходи Победе Вождовца Гол разлика
Стадион Партизан 2 1 0 1 4:3
Стадион Вождовац 3 3 0 0 7:2
Укупан биланс 5 4 0 1 11:5

Vozdovac-Partizan1

О свим аспектима сутрашњег меча, посленици медија су могли да сазнају на данашњој прес конференцији од тренера црно-белих, Марка Николића.

Продаја улазница за меч Партизан – Вождовац, који се игра у суботу 10.05.2014. са почетком од 20 часова, биће организована на благајнама стадиона у Хумској на дан меча у радном времену од 10 до 20 часова.

Цене улазница су стандардне:

– Југ 200 динара

– Исток/запад 400 динара

ulaznice_vozdovac_naslovna

Извори: www.partizan.rs i www.sportnetwork.rs

Оставите коментар