Mondo: Trener Voždovca – Ne možemo protiv 12, 13, 17!!!

Nenad Lalatović besan na sudije posle poraza od Partizana (0:1). „Nisu nam svirana dva čista penala! Zato nam je fudbal tu gde jeste. Ne dozvoljavam da iko omalovažava igru mojih igrača i moj rad“.

Voždovac je igrao otvoreno i veoma dobro protiv Partizana po gustoj magli na Vračaru, ali je ostao bez ijednog boda. Za trud su „zmajevi“ mogli da budu nagrađeni bar bodom, ali su crno-beli umešno čuvali prednost.

Doduše, Slobodan Lalić je sa jednog metra promašio nemoguće u 70. minutu i za tom i još nekoliko šansi Voždovac može da žali.

Ipak, mnogo više nego na sebe su ljuti na sudije!

Trener Voždovca, bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Lalatović osuo je paljbu po Miodragu Gogiću i njegovim pomoćnicima posle meča koji je odigran bez publike na Vračaru. Smatra da je njegov tim debelo oštećen protiv šampiona.

„Voždovac je igrao odlično, ali ne možemo protiv 12, 13, 15, 17 koliko ih je već bilo na terenu! Teško je pobediti kad ih je toliko! Imali smo dve stopostotne šanse, a nisu nam svirana mininum dva penala! Zato nam je fudbal tu gde jeste i zato igramo u Evropi tako kako igramo. Ako neko mora da bude prvi, neka bude, nemam ništa protiv, samo ne dozvoljavam da iko omalovažava igru mojih fudbalera i moj rad. Nemoguće je bilo da uzmemo jedan bod, a minimum toliko smo zaslužili“, sipao je optužbe Lalatović posle utakmice.

Izvor: http://www.mondo.rs/a636733/Sport/Fudbal/Trener-Vozdovca-Ne-mozemo-protiv-12-13-17.html

Ostavite komentar