Мондо: Тренер Вождовца – Не можемо против 12, 13, 17!!!

Ненад Лалатовић бесан на судије после пораза од Партизана (0:1). „Нису нам свирана два чиста пенала! Зато нам је фудбал ту где јесте. Не дозвољавам да ико омаловажава игру мојих играча и мој рад“.

Вождовац је играо отворено и веома добро против Партизана по густој магли на Врачару, али је остао без иједног бода. За труд су „змајеви“ могли да буду награђени бар бодом, али су црно-бели умешно чували предност.

Додуше, Слободан Лалић је са једног метра промашио немогуће у 70. минуту и за том и још неколико шанси Вождовац може да жали.

Ипак, много више него на себе су љути на судије!

Тренер Вождовца, бивши фудбалер Црвене звезде Ненад Лалатовић осуо је паљбу по Миодрагу Гогићу и његовим помоћницима после меча који је одигран без публике на Врачару. Сматра да је његов тим дебело оштећен против шампиона.

„Вождовац је играо одлично, али не можемо против 12, 13, 15, 17 колико их је већ било на терену! Тешко је победити кад их је толико! Имали смо две стопостотне шансе, а нису нам свирана мининум два пенала! Зато нам је фудбал ту где јесте и зато играмо у Европи тако како играмо. Ако неко мора да буде први, нека буде, немам ништа против, само не дозвољавам да ико омаловажава игру мојих фудбалера и мој рад. Немогуће је било да узмемо један бод, а минимум толико смо заслужили“, сипао је оптужбе Лалатовић после утакмице.

Извор: http://www.mondo.rs/a636733/Sport/Fudbal/Trener-Vozdovca-Ne-mozemo-protiv-12-13-17.html

Оставите коментар