Mondo: Nenad Lalatović novi trener Napretka!

Posle iznenadnog odlaska Nenada Milovanovića sa mesta šefa stručnog štaba Napretka, isto tako iznenada na njegovo mesto imenovan je Nenad Lalatović. A ko će biti trener Voždovca?U srpskom fudbalu, pogotovo kada je reč o trenerima, nikad nije dosadno.

Ove zime već smo bili svedoci čudnih i neočekivanih obrta, odlazaka, dolazaka. Podsetimo na primer Milana Milanovića, koji je najpre dogovorio produžetak saradnje sa Novim Pazarom, pa je pregovarao sa Vojvodinom, da bi otišao u OFK Beograd!

Nešto slično se dogodilo u Kruševcu. Krajem decembra, iz Napretka je saopšteno da će Nenad Milovanović nastaviti da radi započeti posao. Ali, sve se promenilo posle 15-ak dana nove godine. Milovanović je iznenada napustio klub, nezadovoljan saradnjom sa upravom.

Predsednik kluba Goran Karić je u sredu, posle sastanka sa igračima, izjavio: „Imponuje interesovanje mnogih stručnjaka koji bi da preuzmu klupu Napretka“.

Izbor je brzo napravljen. Novi trener kruševačkog superligaša je Nenad Lalatović, bivši igrač Crvene zvezde i dosadašnji šef stručnog štaba Voždovca. On će biti predstavljen u petak u kruševačkom klubu.

Napredak je jesenji deo sezone završio na devetom mestu sa 17 bodova, koliko ima i OFK Beograd.

Sada je ostalo otvoreno pitanje ko će biti trener Voždovca na proleće.

Izvorni članak: http://mondo.rs/a652770/Sport/Fudbal/Nenad-Lalatovic-novi-trener-Napretka.html

Ostavite komentar