Мондо: Ненад Лалатовић нови тренер Напретка!

После изненадног одласка Ненада Миловановића са места шефа стручног штаба Напретка, исто тако изненада на његово место именован је Ненад Лалатовић. А ко ће бити тренер Вождовца?У српском фудбалу, поготово када је реч о тренерима, никад није досадно.

Ове зиме већ смо били сведоци чудних и неочекиваних обрта, одлазака, долазака. Подсетимо на пример Милана Милановића, који је најпре договорио продужетак сарадње са Новим Пазаром, па је преговарао са Војводином, да би отишао у ОФК Београд!

Нешто слично се догодило у Крушевцу. Крајем децембра, из Напретка је саопштено да ће Ненад Миловановић наставити да ради започети посао. Али, све се променило после 15-ак дана нове године. Миловановић је изненада напустио клуб, незадовољан сарадњом са управом.

Председник клуба Горан Карић је у среду, после састанка са играчима, изјавио: „Импонује интересовање многих стручњака који би да преузму клупу Напретка“.

Избор је брзо направљен. Нови тренер крушевачког суперлигаша је Ненад Лалатовић, бивши играч Црвене звезде и досадашњи шеф стручног штаба Вождовца. Он ће бити представљен у петак у крушевачком клубу.

Напредак је јесењи део сезоне завршио на деветом месту са 17 бодова, колико има и ОФК Београд.

Сада је остало отворено питање ко ће бити тренер Вождовца на пролеће.

Изворни чланак: http://mondo.rs/a652770/Sport/Fudbal/Nenad-Lalatovic-novi-trener-Napretka.html

Оставите коментар