Mocart Sport: Zmajevi se okreću sopstvenim snagama (video)

Voždovac planira da u narednoj sezoni, uz dobre rezultate, promoviše i nekoliko igrača iz omladinske škole, među kojima je i špic Momčilo Krstić.

mozzartSuperligaš Voždovac nalazi se na pripremama u Slovenj Gradecu, gde će danas odigrati kontrolni meč sa Karpatima, dok je 30. juna ukrstio koplja s Makabijem iz Tel Aviva, koji predvodi Slaviša Jokanović (0:3).

Trener Bratislav Živković zadovoljan je dosadašnjim tokom priprema, a čelnici kluba pred njega su postavili zadatak da poboljša rezultate iz prethodne sezone, kada je opstanak izboren u finišu prvenstva, ali i promoviše igrače iz omladinske škole, u koju Zmajevi prethodnih nekoliko godina dosta ulažu i imaju velika očekivanja.

U skladu s tim, od početka 2015. godine potpisani su stipendijski ugovori s nekoliko najtalentovanijih fudbalera, među kojima je Momčilo Krstić, na kojeg trener Živkovićozbiljno računa, iako je rođen 1998. godine.

„Velika mi je čast što sam priključen prvom timu, i što se nalazim na pripremama sa saigračima i trenerom od kojih mogu mnogo da naučim. Drago mi je što čujem da se na mene računa, međutim, nastaviću da radim punom parom, kao i dosad, i biću zahvalan na svakoj prilici za dokazivanje koju dobijem“, kaže Krstić, koji je protiv Makabija ušao u igru u drugom poluvremenu.

Krstić inače igra na poziciji napadača, i u narednoj sezoni Superlige biće jedan od najmlađih učesnika. Oni koji su ga gledali tvrde da će se za njega tek čuti, a zašto, pogledajte na sledećem video-klipu.

Izvor: http://www.mozzartsport.com/vesti/zmajevi-se-okrecu-svojim-snagama-video/109682

Ostavite komentar