Моцарт Спорт: Вождовцу све потаман, прво их обрадовао Толе, онда добили дозволу за стадион

„ФСС је донео једину одлуку која је била исправна“, каже Зоран Перић, директор новог суперлигаша који ће 17. августа угостити Војводину

Водила се минулих дана полемика око тога коме би требало доделити статус суперлигаша после одустајања Хајдука. Одбор за хитна питања и Извршни одбор Фудбалског савеза Србије, на челу са председником Томиславом Караџићем, у петак су „пресекли“ недоумицу одлуком да нови члан елите буде Вождовац.
Било је и опречних предлога у фудбалској Србији, на крају ће се фудбал највишег ранга играти у Заплањској улици, а јуче је, уверавају Вождовчани, озклоњена и последња администрастивна дилема. Стигла је употребна дозвола за нов, модеран стадион, јединствен на овим просторима, због тога што се налази на врху шопинг центра.
„ФСС је донео једину одлуку која је била исправна. Треће место на крају прволигашког првенства још је важније од чињенице да располажемо модерним стадионом. Када је реч о истом, решили смо питање употребне дозволе, па ћем коначно моћи да уграбимо и који сат сна. Уочи тренинга, велику вест саопштили смо играчима, били су одушевљени“, рекао је Зоран Перић, спортски директор Вождовца, а његове речи преноси „Спортски журнал“.
Стадион Вождовца биће отворен званично 17. августа кад на отварању новог првенства Змајеви угосте Војводину.

Прочитајте оригинални чланак на: http://www.mozzartsport.com/vesti/vozdovcu-sve-potaman-prvo-ih-obradovao-tole-onda-dobili-dozvolu-za-stadion

Оставите коментар