Mocart Sport: HLAĐENjE – Gogić ne sudi kraja jeseni (VIDEO)

Zbog nedosuđenog jedanaesterca u korist Voždovca protiv Partizana, arbitar iz Novog Sada neće biti delegiran u naredne tri utakmice

Veliki previd u minulom kolu Superlige koštaće Miodraga Gogića suspenzije do kraja jesenje sezone.

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije u petak je odlučila da arbitar iz Novog Sada ne bude delegiran za preostale tri utakmice prvog dela prvenstva, čime je ozvaničena njegova greška sa Vračara, na susretu Voždovac – Partizan (0:1).

Gogić je u drugom minutu nadoknade vremena propustio da dosudi jedanaesterac u korist Zmajeva, posle igranja rukom defanzivca crno-belih, Nemanje Petrovića, što je kasnije bio okidač gromoglasnog medijskog obračuna na relaciji Crvena zvezda – Partizan –FSS.

“Propust je bio evidentan i nesporan, tako da smo na sednici u nekompletnom sastavu odlučili da Gogić neće biti delegiran do kraja jeseni. O visini kazne odlučićemo narednog petka, kad ćemo analizirati i ostale sporne detalje“, izjavio je Đorđe Žutić, član Sudijske komisije, a njegove reči prenosi Sportski žurnal.

U prošlom kolu, zamerke na suđenje imali su i predstavnici Novog Pazara, posle gostovanja Čukarički Stankomu, žalili su se na izjednačujući gol Brđana.
“Na TV snimku se vidi da je igrač Pazaraca grudima poslao loptu ka sopstvenoj mreži, tako da ne može biti govora o ofsajd poziciji Dragoljuba Srnića na gol liniji“, dodao je Žutić.

Izvorni članak: http://www.mozzartsport.com/vesti/hla-enje-sudija-gogic-ne-sudi-kraja-jeseni-video/66139

Ostavite komentar