Mocart sport: Direktno sa severa u ulogu protivnika – Ožegović rastrgnut na dve strane

Paradoks. Kako drugačije objasniti situaciju Ognjena Ožegovića pred nedeljni okršaj Voždovca protiv Crvene zvezde u kojem će 19-godišnji napadač pokušati da u dresu Zmajeve ubedi ljude iz matičnog kluba da su pogrešili što mu nisu pružili pravu šansu?„Uf, nemoj ni da me pitaš kako se osećam. U jednu ruku mi je drago što ću imati šanse da pokažem da bi trebalo da me vrate u Zvezdu. U drugu… Pa pre samo tri dana sam bio na ’severu’ i bodrio ekipu protiv Donjeg Srema. Ne znam šta da kažem. Pomešane emocije svakako“, kaže za MOZZART Sport Ožegović.

O već standardnom pitanju o eventualnom golu i proslavi nismo ni morali da ga pitamo. Sam je potegao tu temu.
„Naravno da se ne bih radovao“.

Pitanje je, doduše, hoće li za Ožegovića uopšte biti mesta u startnih 11, jer je malo verovatno da će Voždovac sa dva špica napasti Crvenu zvezdu. U tom slučaju Ožegović će verovatno šansu čekati sa klupe?

„Kasno sam se priključio ekipi. Odigrali su već par kola bez mene. Ja sam došao u trećem, postigao gol. Ne znam da li ću početi ili ne, ali se nadam nešto većoj minutaži, jer smatram da sam je igrama zaslužio“.

I zaista, možda bi baš Ožegović mogao da bude džoker Nenada Lalatovića sa klupe? Dobro je poznato da je odbrana najslabiji deo Crvene zvezde, a teško da je iko bolje poznaje bolje od Ognjena?

„Mislim da se tu preteruje. Nije odbrana toliko loša koliko joj nedostaje iskustvo. Pa mali Lazić je tek stigao iz omladinaca. Ako baš moram da se odredim… Iskreno, ne bih voleo da mu čuva Džoni Mijailović“, priznaje sa osmehom Ožegović, koji nije jedini igrač Voždovca sa skrivenim motivom da se potvrdi protiv Zvezde.

Tu su i bivši kapiteni Nenad Lalatović i Dejan Milovanović, pa nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović, koji se letos dovodio u vezu i sa transferom u Zvezdu.

„Ima tu već malo provokacija, čisto zarad podizanja atmosfere. Ima nas koji jako volimo Zvezdu, ali to može da bude i dodatan motiv. Ja da pokažem da mi je tamo mesto, Lalatović da pokaže da je dobar trener na kojeg se ozbiljno može računati. Deki možda fudbalski ima najmanji motiv. Babović verovatno najveći“, prenosi Ožegović delić ambijenta iz svlačionice Zmajeva.

Izvorni članak: http://www.mozzartsport.com/vesti/direktno-s-severa-u-ulogu-protivnika-ozegovic-rastrgnut-na-dve-strane

Ostavite komentar