Милинковић: Жалимо за пропуштеним приликама

Фудбалери Вождовца су у утакмици 17. која ЈСЛ пружили свој максимум, стварали шансе, али им је фалило концентрације у завршници како би постигли гол.

Након утакмице са Доњим Сремом (0:1) шеф стручног штаба „змајева“ Зоран Милинковић реко је да жали за неискоришћеним шансама и неосвојеним бодовима:
– По свему што је виђено данас, мислим да нисмо заслужили да изгубимо. У првом полувермену пропустили смо много шанси. А онда, како то у фудбалу бива, Спалевић је први центаршут реализовао. Тај гол нас је пореметио, наставили смо са константним вршењем притиска, али нисмо успели потпуно да се вратимо у меч што је резултирало победом Доњег Срема. Честитам им на победи. – Милинковић је рекао да му је жао његове екипе која је дала све од себе и додао: – Фалили су голови, један или два са наше стране, да би утисак после меча био много бољи. Ово је био дана када нам ништа није пошло за ногом – нагласио је Зоран Милинковић.

Са друге стране шеф стручног штаба екипе из Пећинаца Златомир Загорчић био је задовољан са освојена три бода у гостима: – Знали смо да ће против Вождовца бити тешко играти. Сматрам да смо данас одиграли једну изузетно борбену утакмицу, можда не толико лепу за гледаоце, коју смо по мом мишљењу заслужено добил и освојили три бода. – реко је Загорчић.

Након овог меча Вождовац се налази на 13. месту Јелен Суперлиге са 17 бодова. Наредни меч Змајеви ће играти са београдским Радом.

Оставите коментар