Konferencija za štampu pred gostovanje Partizanu

19/02/2015Uncategorized, VESTI

Fudbalski klub Voždovac, u prvoj utakmici nakon zimske pauze, gostovaće jesenjem šampionu Partizanu.

Šef stručnog štaba Zoran Milinković pohvalio je rad njegovih igrača tokom pripremnog perioda u Beogradu:
Zadovoljan sam radom igrača, ispunili su sve zadatke koji su im bili postavljeni. Verujemo da smo spremni za početak prolećnog dela Jelen Superlige. Treba isaći i učinak novajlija koji su se dobro adaptirali na rad sa ekipom i naše zahteve. 

Šef struke naglasio je da o rivalu u 16. kolu Jelen Superlige ne treba trošiti reči:
– Na samom početku očekuje nas veliko iskušenje, gostujemo Partizanu. Izuzetno cenim njihov tim, kvalitetni su i kao celina, ali imaju i veoma jake individue, kao što su Stefan Babović, Saša Ilić, Nikola Drinčić. Svaki od ovih asova može jednim potezom da naprave veliku razliku na terenu. Mi se vredno spremamo za ovaj duel. Pokušaćemo da igramo dobar fudbal, da ostavimo što bolji utisak i da u pravom smislu te reči damo sve od sebe. Parametar nam nije prva utakmica, sve ekipe su dosta izmenjene. Suština i lepota fudbala jeste u tome što sa sobom nosi razna iznenađenja, a po statistici ona su moguća upravo u prvim utakmicama posle pauza dok ekipe još traže svoju formu. Želim da verujem da jedno iznenađenje možemo da napravimo i mi u subotu. 

Kapiten „zmajeva“ Miloš Pavlović pohvalio je bivšeg saigrača Stefana Babovića i priznao da neće biti lako igrati protiv Partizana koji je pojačan njegovim dolaskom:
Svi smo željno isčekujemo nastavak prvenstva i ne postoji lepši našin otvoriti prolećni deo Jelen Superlige nego duelom sa Partizanom. Stefan je bez sumnje ostavio trag u našoj ekipi, pa se oseti njegov odlazak iz kluba. Takva vrsta igrača odgovarala bi svakoj ekipi. Veoma dobro poznajemo Stefana i mogu da kažem da nas očekuje veoma težak posao. Ali sve je moguće, vredno smo radili, ekipa je dobro uklopljena sa pojačanjima ove zime i nadam se da će se dobra igra i rezultati iz pripremnog perioda nastaviti i u prvenstvu.

Voždovac će gostovati Partizanu u subotu, 21. februara od 16 časova.

Ostavite komentar