Кадровска слагалица за бољу будућност “змајева”

ФК Вождовац направио је неколико кадровских промена у “струци”, пре свега омладинске школе, али и прве екипе.

Наиме, нови тренер омладинаца је досадашњи члан стручног штаба првог тима Љубиша Ивић. На тај начин значајно је појачан омладински погон. Љубиша је рођен 1969. године и као играч наступао у Слоги из Липљана, Приштини, Хајдуку са Лиона, Милиционару, Докси Катокопији са Кипра, Бежанији и БАСК-у, а као тренер радио је у БАСК-у, Полицајцу, Хајдуку са Лиона, Поштару и Вождовцу.

FK vozdovac519

Љубиша Ивић

Омладинце је до сада водио јако успешно Никола Стојковић и са том селекцијом је освојио прво месту на крају јесење сезоне у Првој омладинској лиги ФСБ.  Нијола је прекомандован на место тренера “петлића” који важе за најталентованију екипу у млађим категоријама.

Нови тренер старијих кадета је Дејан Ристић који је водио генерацију  2002. годишта у Црвеној звезди.

cmsImage

Дејан Ристић из времена док је радио у Црвеној звезди

Нови тренер голмана у првом тиму  је Божидар Урошевић који је доведен из Рада. Божидар је рођен 09.02.1975. године у Приштини и професор је физичке културе. Имао је успешну голманску каријеру и бранио је за Приштину, Радничи из Ниша, Палилулац, Борац из Чачка, Смедерево, Хајдук са Лиона, Слогу из Краљева и Срем из Јакова што се тиче клубова из Србије. У иностранству је бранио за белгијске клубове Розелар и Харелбек, Рот Вајс Оберхаузен у Немачкој, сарајевски Жељезничар и Лакташе у БИХ и АЕП Пафос са Кипра.

1

Божидар Урошевић

Са претходним тренером голмана Миланом Стојковићем договорен је споразумни раскид уговора.

Дакле, да допунимо и завршимо, стручни кадар омладинске школе у будућности ће изгледати овако: тренери у бази су Влада Минић, Никола Радивојевић и Стефан Стојановић. Тренер петлића је Никола Стојковић, а млађе и старије пионире водиће Влада Ковачевић. Тренер млађих кадета је Срђан Ковачевић, а старијих кадета Дејан Ристић. Омладинце ће, као што је већ навдено, водити Љубиша Ивић.

milos_mirkovic

Нови секретар омладинске школе биће Милош Мирковић.

Свим наведеним стручњацима желимо пуно успеха у будућем раду.

Оставите коментар