Kadrovska slagalica za bolju budućnost „zmajeva“

FK Voždovac napravio je nekoliko kadrovskih promena u „struci“, pre svega omladinske škole, ali i prve ekipe.

Naime, novi trener omladinaca je dosadašnji član stručnog štaba prvog tima Ljubiša Ivić. Na taj način značajno je pojačan omladinski pogon. Ljubiša je rođen 1969. godine i kao igrač nastupao u Slogi iz Lipljana, Prištini, Hajduku sa Liona, Milicionaru, Doksi Katokopiji sa Kipra, Bežaniji i BASK-u, a kao trener radio je u BASK-u, Policajcu, Hajduku sa Liona, Poštaru i Voždovcu.

FK vozdovac519

Ljubiša Ivić

Omladince je do sada vodio jako uspešno Nikola Stojković i sa tom selekcijom je osvojio prvo mestu na kraju jesenje sezone u Prvoj omladinskoj ligi FSB.  Nijola je prekomandovan na mesto trenera „petlića“ koji važe za najtalentovaniju ekipu u mlađim kategorijama.

Novi trener starijih kadeta je Dejan Ristić koji je vodio generaciju  2002. godišta u Crvenoj zvezdi.

cmsImage

Dejan Ristić iz vremena dok je radio u Crvenoj zvezdi

Novi trener golmana u prvom timu  je Božidar Urošević koji je doveden iz Rada. Božidar je rođen 09.02.1975. godine u Prištini i profesor je fizičke kulture. Imao je uspešnu golmansku karijeru i branio je za Prištinu, Radniči iz Niša, Palilulac, Borac iz Čačka, Smederevo, Hajduk sa Liona, Slogu iz Kraljeva i Srem iz Jakova što se tiče klubova iz Srbije. U inostranstvu je branio za belgijske klubove Rozelar i Harelbek, Rot Vajs Oberhauzen u Nemačkoj, sarajevski Željezničar i Laktaše u BIH i AEP Pafos sa Kipra.

1

Božidar Urošević

Sa prethodnim trenerom golmana Milanom Stojkovićem dogovoren je sporazumni raskid ugovora.

Dakle, da dopunimo i završimo, stručni kadar omladinske škole u budućnosti će izgledati ovako: treneri u bazi su Vlada Minić, Nikola Radivojević i Stefan Stojanović. Trener petlića je Nikola Stojković, a mlađe i starije pionire vodiće Vlada Kovačević. Trener mlađih kadeta je Srđan Kovačević, a starijih kadeta Dejan Ristić. Omladince će, kao što je već navdeno, voditi Ljubiša Ivić.

milos_mirkovic

Novi sekretar omladinske škole biće Miloš Mirković.

Svim navedenim stručnjacima želimo puno uspeha u budućem radu.

Ostavite komentar