Јашић поново „змај“, стигао и млади Јеврић

Владимир Јашић – искусни десни бек, некадашњи капитен Вождовца после иностраног ангажмана у Канади вратио се и поново задужио дрес ФК Вождовац. Јашић је 4. јануара напунио 32 године, а поред Вождовца у Србији је наступао још за: Борац Чачак, ЧСК Пивару, Јавор, Млади Радник, Раднички Крагујевац.

– Кад сам добио понуду Вождовца да се вратим у клуб у ком сам провео леп период, нисам се двоумио ниједног тренутка. Договорио сам сарадњу до краја сезоне уз могућност продужења уговора. Пре свега очекујем да се добро припремим за наставак сезоне и да будем стопостотно спреман да се наметнем шефу. Уколико добијем шансу даћу све од себе да се одужим људима из клуба на поверењу и  помогнем клубу да избори плеј оф.

vladimir-jasic-632x352

Немања Јеврић –  изузетно талентовани чувар мреже рођен 30.05.1997. године у Лучанима. Потиче из фудбалске породице, омладински је репрезентативац Црне Горе, а у Вождовац је стигао из Младости из Лучана. Дошао је да појача конкуренцију међу стативама, с тим што још пола године има права наступа и за омладинску селекцију.

– Велика ми је част што сам добио позив и поверење из ФК Вождовац, јер је то један од највећих клубова у држави. За ово кратко време које сам провео у клубу сви су ме прихватили на најбољи могући начин, пре свега колеге голмани Поповић и Милошевић и изузетно ми је драго што ћу тренирати са њима. Ја сам млад голман и мислим да је ово добро средина за младе играче. Моји постављени циљеви су велики и мислим да ћу кроз рад са тренером Божидаром Урошевићем успети да их остварим.

jevrić

 

Оставите коментар