Jašić najbolji desni bek jeseni, Perić četvrti golman, glasajte za Đorđevića

30/12/2013Uncategorized, VESTI

Kao što smo već naveli, portal „Utakmica.rs“ Vam ne dozvoljava da zaboravite igrače iz naše lige. Ponovo, kao prošle godine, organizuju anketu u kojoj ćete Vi imati priliku da odaberete najboljih jedanaest igrača po sopstvenom izboru.

Ponuđene igrače iz svih superligaških klubova imate u anketi na navedenom sajtu, a sa svake IP adrese može da se pošalje po jedan glas prilikom svakog od 11 izbora.

Golman

1 Peri_ Nikola

Prvo glasanje bilo je u konkurenciji golmana, a među kandidatima je bio i naš golman Nikola Perić, koji se ove polusezone jednom našao i u timu kola sajta „Sportal“ (http://fkvozdovac.rs/2008/tri-igraca-vozdovca-u-idealnom-timu-kola-jelen-super-lige-srbije/)

golman

U navedenom glasanju Perić je zauzeo četvrto mesto sa 9 % glasova: http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-desni-bek

Prvo mesto zauzeo je golman Slobode Ranković sa 30 % glasova koji je možda i najbolju partiju jeseni pružio na našem stadionu u 15. kolu, braneći sve udarce naših igrača.

Desni bek

13 Jasic Vladimir

Drugo glasanje bilo je u konkurenciji desnih bekova, naš kandidat bio je Vladimir Jašić , koji se ove polusezone našao u timu 14. kola sajta (http://fkvozdovac.rs/2685/jasic-i-veljovic-u-idealnom-timu-kola-jelen-super-lige-srbije/ i koga je krasila konstantnost tokom cele polusezone.

desni-bek

U izboru posetioca sajta Jašić je osvojio čak 40 % glasova i na taj način je ubedljivo izabran za najboljeg desnog beka jesenjeg dela prvenstva: http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-levi-bek

Ovim putem čestitamo Vladimiru pre svega na odličnim igrama ove jeseni, kao i na ovom priznanju.

Levi bek

11 _or_evi_ Stefan

Sledeće glasanje je u kategoriji levih bekova, a naš predstavnik je Stefan Đorđević. Za Stefana možete glasati na sledećem linku: http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-levi-bek

Ostavite komentar