Изјаве тренера Милинковића и Николића после утакмице 1. кола ЈСЛ Вождовац – Партизан

Послушајте шта су новинарима рекли тренери Вождовца и Партизана након занимљиве утакмице 1. кола Јелен Супер Лиге одигране на Врачару.

Милинковић: Неки главоња хоће да будемо гости 19 пута

Боримо се да вратимо публику на стадионе, а онда се појави неки главоња из такозване радне групе и одлучи Вождовац и Партизан не играју ноћну утакмицу него по високој темпратури, да се уместо на модерном терену игра на много лошијем, да уместо да будемо равноправни са осталим клубовима, Вождовац ће 19 пута бити гост. Па, где је ту регуларност – био је огорчен тренер ʺзмајеваʺ Зоран Милинковић после пораза од Партизана у 1. колу ЈСЛ. Уз констатацију да је његовој екипи недостајало искуство и да су црно-бели заслужено победили, Милинковић је поново нагласио да Вождовац није у истој ситуацији као остали суперлигаши


Николић: Од првог кола – лидери првенства

Практично без пола тима,због повреда, жутих картона и суспензија играча, Партизан је у новој сезони Јелен Суперлиге стартовао – победом. И то после великог преокрета против Вождовца, головима у надокнади времена. Кад се узме у обзир и недавна елиминација из квалификација за Лигу шампиона, јасно је да је тренер црно-белих Марко Николић задовољан оваквим исходом на стадиону Вождовца. Шеф струке Партизана похвалио је своје играче, изразио задоволљство што је његов тим од старта шампионата на челу табеле и да ће бити веома важно прегрмети и наредно тешко гостовање на нишком ʺЧаиру“.

Оставите коментар