Izjave trenera, kapitena i igrača FK Voždovca pred utakmicu sa Spartakom

17/10/2013Uncategorized, VESTI

Pročitajte očekivanja trenera, kapitena i igrača FK Voždovca pred utakmicu sa Spartakom koja je na programu u subotu 19.10.2013. godine u 18 časova na stadionu FK Voždovac.vfk_czv (4)

Nenad Lalatović- trener 
U subotu nas očekuje teška utakmica jer nam u goste dolazi ekipa koja je promenila trenera i to se odmah osetilo na utakmici protiv Donjeg Srema gde su upisali tri boda.Spartak ima dobar tim sa sjajnim pojedincima. Mi se radujemo što ćemo igrati utakmicu na našem stadionu i ulazimo u utakmicu sa željom da obradujemo naše navijače sa tri boda.

djilas

Vladimir Đilas-kapiten 
Spartak je kvalitetna ekipa sa iskusnim i dobrim igračima. Tu pre svega mislim na Torbicu i Trifunovića. Ekipa koja poseduje kvalitet i koja neće doći da se brani ali naša obaveza je da  napadnemo Spartak od prve minute i da uzmemo bodove iz te utakmice. Sa nova tri boda odlepili bi se od donjeg dela tabele i napravili veliki korak ka glavnom cilju, a to je opstanak u ligi.

 

Vozd - Vosa 002

Stefan Đordđević-odbrana 
Ekipu Spartaka respektujemo ali ih se ne bojimo. Ovo nam je utakmica sezone i kod nas je velika želja za  pobedom. Ništa drugo osim pobede nije opcija. Igraćemo za naše navijače koje pozivamo da nam i ovog puta daju podršku na našem stadionu.

Ostavite komentar