Изјаве тренера, капитена и играча ФК Вождовца пред утакмицу са Спартаком

Прочитајте очекивања тренера, капитена и играча ФК Вождовца пред утакмицу са Спартаком која је на програму у суботу 19.10.2013. године у 18 часова на стадиону ФК Вождовац.vfk_czv (4)

Ненад Лалатовић- тренер 
У суботу нас очекује тешка утакмица јер нам у госте долази екипа која је променила тренера и то се одмах осетило на утакмици против Доњег Срема где су уписали три бода.Спартак има добар тим са сјајним појединцима. Ми се радујемо што ћемо играти утакмицу на нашем стадиону и улазимо у утакмицу са жељом да обрадујемо наше навијаче са три бода.

djilas

Владимир Ђилас-капитен 
Спартак је квалитетна екипа са искусним и добрим играчима. Ту пре свега мислим на Торбицу и Трифуновића. Екипа која поседује квалитет и која неће доћи да се брани али наша обавеза је да  нападнемо Спартак од прве минуте и да узмемо бодове из те утакмице. Са нова три бода одлепили би се од доњег дела табеле и направили велики корак ка главном циљу, а то је опстанак у лиги.

 

Vozd - Vosa 002

Стефан Ђордђевић-одбрана 
Екипу Спартака респектујемо али их се не бојимо. Ово нам је утакмица сезоне и код нас је велика жеља за  победом. Ништа друго осим победе није опција. Играћемо за наше навијаче које позивамо да нам и овог пута дају подршку на нашем стадиону.

Оставите коментар