Izbor za najbolje štopere lige – glasajte za Dragovića i Lalića

12/01/2014Uncategorized, VESTI

Portal „Utakmica.rs“, kao i  prošle godine, organizuju anketu u kojoj ćete Vi imati priliku da odaberete najboljih jedanaest igrača po sopstvenom izboru.

Ponuđene igrače iz svih superligaških klubova imate u anketi na navedenom sajtu, a sa svake IP adrese može da se pošalje po jedan glas prilikom svakog od 11 izbora.

Na prve tri pozicije (golman, desni i levi bek) izabrani su: golman Slobode Dejan Ranković (http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-desni-bek), naš desni bek Vladimir Jašić (http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-levi-bek) i levi bek Nikola Mijailović iz Crvene zvezde (http://www.utakmica.rs/vesti/birali-ste-mijailovic-najbolji-levi-bek-u-jsl). Na fotografijama ispod možete videti i glasove za tri navedene pozicije.

golman

desni-bek

mijail

U toku je  glasanje za najbolje štopere lige i to možete učiniti na adresi: http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-stoperi.

U izboru se nalaze i naši štoperi Goran Dragović i Slobodan Lalić koje možete podržati svojim glasom.

Podsećamo vas da je Goran Dragović biran u idealni tim 3. kola JSL (pobeda protiv Javora  Ivanjici – http://fkvozdovac.rs/1422/dragovic-i-marusic-u-idealnom-timu-kola-jelen-super-lige-srbije/) i 6. kola JSL: (pobeda protiv Crvene zvezde –  http://fkvozdovac.rs/2008/tri-igraca-vozdovca-u-idealnom-timu-kola-jelen-super-lige-srbije/, a da je Slobodan Lalić bio strelac u važnoj pobedi protiv Rada: http://fkvozdovac.rs/2560/jelen-super-liga-cetrnaesto-kolo-rad-vozdovac-02-00/.

Ostavite komentar