Избор за најбоље штопере лиге – гласајте за Драговића и Лалића

Портал „Утакмица.рс“, као и  прошле године, организују анкету у којој ћете Ви имати прилику да одаберете најбољих једанаест играча по сопственом избору.

Понуђене играче из свих суперлигашких клубова имате у анкети на наведеном сајту, а са сваке ИП адресе може да се пошаље по један глас приликом сваког од 11 избора.

На прве три позиције (голман, десни и леви бек) изабрани су: голман Слободе Дејан Ранковић (http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-desni-bek), наш десни бек Владимир Јашић (http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-levi-bek) и леви бек Никола Мијаиловић из Црвене звезде (http://www.utakmica.rs/vesti/birali-ste-mijailovic-najbolji-levi-bek-u-jsl). На фотографијама испод можете видети и гласове за три наведене позиције.

golman

desni-bek

mijail

У току је  гласање за најбоље штопере лиге и то можете учинити на адреси: http://www.utakmica.rs/vesti/top11-jesen-2013-stoperi.

У избору се налазе и наши штопери Горан Драговић и Слободан Лалић које можете подржати својим гласом.

Подсећамо вас да је Горан Драговић биран у идеални тим 3. кола ЈСЛ (победа против Јавора  Ивањици – http://fkvozdovac.rs/1422/dragovic-i-marusic-u-idealnom-timu-kola-jelen-super-lige-srbije/) и 6. кола ЈСЛ: (победа против Црвене звезде –  http://fkvozdovac.rs/2008/tri-igraca-vozdovca-u-idealnom-timu-kola-jelen-super-lige-srbije/, а да је Слободан Лалић био стрелац у важној победи против Рада: http://fkvozdovac.rs/2560/jelen-super-liga-cetrnaesto-kolo-rad-vozdovac-02-00/.

Оставите коментар