Informacije vezane za pripreme Slovenj Gradec

Poštovani roditelji,

obavešavamo Vas da prva starija grupa kreće na pripreme  18. avgusta u ranim jutarnjim časovima, informaciju o tačnom vremenu polaska dobićete od trenera selekcije. Neophodno je da najkasnije do petka predate potrebnu putnu dokumenaciju: pasoš i saglasnost roditelja da dete može da napusti zemlju sa ovlašćenim licem FK Voždovac (ukoliko je dete mlađe od 18 godina). Molimo sve one koji još uvek nisu regulisali ceo iznos za pripreme da to učine u najkraćem mogućem roku.

 

Druga mlađa grupa kreće na pripreme 24. avgusta u ranim jutarnjim časovima, informaciju o tačnom vremenu polaska dobićete od trenera selekcije. Neophodno je da najkasnije do petka 21. avgusta predate potrebnu putnu dokumenaciju: pasoš i saglasnost roditelja da dete može da napusti zemlju sa ovlašćenim licem FK Voždovac (ukoliko je dete mlađe od 18 godina). Molimo sve one koji još uvek nisu regulisali ceo iznos za pripreme da to učine u najkraćem mogućem roku.

Budući da sekretar omladinske škole Nikola Radivojević u narednih deset dana neće biti u zemlji, kontakt osobe u vezi svih informacija su:

Dejan Čelar

Direktor omladinske škole

064/8310-835

Miloš Mirković

Generelni sekretar

064/8310-849

Ostavite komentar