Информације везане за припреме Словењ Градец

Поштовани родитељи,

обавешавамо Вас да прва старија група креће на припреме  18. августа у раним јутарњим часовима, информацију о тачном времену поласка добићете од тренера селекције. Неопходно је да најкасније до петка предате потребну путну докуменацију: пасош и сагласност родитеља да дете може да напусти земљу са овлашћеним лицем ФК Вождовац (уколико је дете млађе од 18 година). Молимо све оне који још увек нису регулисали цео износ за припреме да то учине у најкраћем могућем року.

 

Друга млађа група креће на припреме 24. августа у раним јутарњим часовима, информацију о тачном времену поласка добићете од тренера селекције. Неопходно је да најкасније до петка 21. августа предате потребну путну докуменацију: пасош и сагласност родитеља да дете може да напусти земљу са овлашћеним лицем ФК Вождовац (уколико је дете млађе од 18 година). Молимо све оне који још увек нису регулисали цео износ за припреме да то учине у најкраћем могућем року.

Будући да секретар омладинске школе Никола Радивојевић у наредних десет дана неће бити у земљи, контакт особе у вези свих информација су:

Дејан Челар

Директор омладинске школе

064/8310-835

Милош Мирковић

Генерелни секретар

064/8310-849

Оставите коментар