Imamo svoj cilj!

24/10/2014Uncategorized, VESTI

Voždovac u subotu od 19 časova gost Vojvodine u Novom Sadu.

FK vozdovac531

Fudbaleri našeg tima idu u subotu na veoma teško gostovanje Vojvodini. Pod svetlima reflektora na stadionu „Karađorđe“ trener Zoran Milinković želi sa Voždovcem da nastavi seriju uspešnih rezultata koji su označili da ekipa sigurnim koracima izlazi iz rezultatske krize. Dvojica fudbalera našeg tima sa puno optimizma najavljuju ovo veoma teško gostovanje koje dolazi posle pobede nad Jagodinom (1:0) na našem terenu, ali i posle remija Vojvodine u Čačku protiv Borca (1:1).

FK vozdovac493
Davor Škerjanc:
-Nalazimo se u periodu kada nam je forma, i o motivacija u usponu. Poslednji trijumf i tri boda iz meča sa Jagodinom su samo podstrek više pred odlazak u Novi Sad. Znamo da nas čeka izuzetno jaka Vojvodina koja će sigurno želeti da se iskupi za neočekivan remi u Čačku. Ali, mi znamo koji je naš plan. Želimo da se sa ovog gostovanja vratimo neporaženi.

FK vozdovac485

Tome Kitanovski:
– Pobedom protiv Jagodine konačno smo odmakli sa dna tabele. Realno, zaslužujemo mnogo bolji plasman. Meč sa Vojvodinom je prava prilika da još jednom proverimo koliko vredimo na gostovanjima klubovima iz vrha srpskog fudbala. Dokazali smo protiv Zvezde da možemo da se nosimo sa pritiskom protiv favorita. Naš trener i stručni štab su dobro pripremili ovu utakmicu, jer poznaju sve kvalitete Vojvodine. Na nama je da na terenu pokažemo da nam je forma u uzlaznoj putanji.

Ostavite komentar