Имамо свој циљ!

Вождовац у суботу од 19 часова гост Војводине у Новом Саду.

FK vozdovac531

Фудбалери нашег тима иду у суботу на веома тешко гостовање Војводини. Под светлима рефлектора на стадиону „Карађорђе“ тренер Зоран Милинковић жели са Вождовцем да настави серију успешних резултата који су означили да екипа сигурним корацима излази из резултатске кризе. Двојица фудбалера нашег тима са пуно оптимизма најављују ово веома тешко гостовање које долази после победе над Јагодином (1:0) на нашем терену, али и после ремија Војводине у Чачку против Борца (1:1).

FK vozdovac493
Давор Шкерјанц:
-Налазимо се у периоду када нам је форма, и о мотивација у успону. Последњи тријумф и три бода из меча са Јагодином су само подстрек више пред одлазак у Нови Сад. Знамо да нас чека изузетно јака Војводина која ће сигурно желети да се искупи за неочекиван реми у Чачку. Али, ми знамо који је наш план. Желимо да се са овог гостовања вратимо непоражени.

FK vozdovac485

Томе Китановски:
– Победом против Јагодине коначно смо одмакли са дна табеле. Реално, заслужујемо много бољи пласман. Меч са Војводином је права прилика да још једном проверимо колико вредимо на гостовањима клубовима из врха српског фудбала. Доказали смо против Звезде да можемо да се носимо са притиском против фаворита. Наш тренер и стручни штаб су добро припремили ову утакмицу, јер познају све квалитете Војводине. На нама је да на терену покажемо да нам је форма у узлазној путањи.

Оставите коментар