FK Voždovac misli na svoju budućnost

07/09/2016Uncategorized, VESTI

Uspesi koje postiže omladinska škola nisu slučajnost, jer su počeli da se dokazuju u kontinuitetu. Da se dobro radi dokaz je i prethodni vikend, kada je ostvaren stopostotan učinak na terenima širom Srbije, a podsetimo takođe da je isti učinak ostvaren i pretprošlog vikenda.

Ulaganje u budućnost je veoma bitno i dokaz da se ozbiljno razmišlja o narednim koracima i godinama koje su pred nama je i održavanje današnje tribine, odnosno predavanja u organizaciji omladinske škole FK Voždovac.

Tema nosi naziv RAD NA POBOLjŠANjU SVIH PERFORMANSI U MLAĐIM KATEGORIJAMA. Predavanje je održao trener za fizičku pripremu Darko Obradović, inače član stručnog štaba prvog tima Voždovca.

„Pohvalio bih uspehe omladinske škole Voždovca u prošloj godini, ali pohvalio bih i odličan start u ovoj godini. Nadam se da ćemo svi zajedno doprineti, kako bi se kvalitet rada još više poboljšao u narednom periodu.“ – istakao je u uvodnoj reči Darko Obradović.

Predavanje je nastavljeno i razne teme su bile interesantne, a među učesnicima su bili treneri iz našeg omladinskog pogona, tako da je naredni deo održan kroz interakciju i razmenu pitanja, ali i iskustva. Ideja je zamišljena i sprovedena u delo, a nakon održavanja predlog je dat da postane praksa i u narednom periodu.

darko-obradovic-2

Ostavite komentar