Espreso – Novi potres u Superligi! Žestok napad! Voždovac oštro opleo po Savezu i sudijama!

17/10/2017Uncategorized

Novi potres u Superligi! Žestok napad! Voždovac oštro opleo po Savezu i sudijama!

Žestoke reči dolaze iz veoma uspešnog superligaša

Fudbaleri Voždovca su do 93. minuta u subotu uveče u Nišu protiv Radničkog imali tri boda u džepu, ali je penal za domaćina u finišu doneo remi (1:1). Ipak, generalni sekretar „zmajeva“ Miloš Mirković za klupski sajt istakao je nekoliko stvari manje poznatih javnosti.

Inače, arbitar Bojan Nikolić je već u 25. minutu isključio trenera Iliju Stolicu, kasnije i njegovog prvog pomoćnika, da bi meč do kraja vodio jedan od asistenata Jovan Damjanović.

– Prvo je nelogično bilo licitiranje sa TV prenosom, koji je prvo bio predviđen, a onda naprasno skinut sa programske šeme. Nekome očigledno nije bilo u interesu da uživo vidi šta se dešavalo na Čairu – kaže Mirković.

Generalni sekretar „zmajeva“ je još istakao:

– Smatramo da je naša dužnost da zaštitimo naše igrače, trenere, njihove porodice i ceo fudbal. Ako svi budemo okretali glavu, naša borba za što boljim rezultatom i uspehom će izgubiti smisao. Zar naša dobra i časna igra treba da bude naš usud? Zar već na početku ovosezonskih utakmica treba da se dešavaju ovakve stvari?

izvor: http://www.espreso.rs/sport/fudbal/190965/novi-potres-u-superligi-zestok-napad-vozdovac-ostro-opleo-po-savezu-i-sudijama-foto

Ostavite komentar