Devet novih „Zmajeva“

20/07/2016Uncategorized, VESTI

FK Voždovac danas je predstavio deset novih fudbalera sa kojima ulazi u novu sezonu, a cilj je opet plasman u prvih osam ekipa.

Dražić Stefan rođen 14. avgusta 1992. godine. Korpulentni napadač prošle godine nastupao je za FK Javor iz Ivanjice i postigao 8 golova.

Georgijević Dejan rođen 19. januara 1994. godine. Krilni napad koji je prethodne sezone nastupa za FK Inđiju i postigao 14 golova, inače potekao u školi Partizana.

Stuparević Filip rođen 30. avgusta 2000. godine ujedno i najmlađi član seniorske ekipe Voždovca. U protekloj sezoni nastupao za kadete FK Rada, inače je kadetski reprezentativac Srbije.

Georgijevic Stuparevic Drazic

 

Đuro Zec rođen 6. marta 1990. godine. Krilni napadač koji je poslednih par godina nastupao za FK Donji Srem i FK Borac iz Čačka.

Putinčanin Marko rođen 16. decembra 1987. godine. Polivalentan igrač koji može da igra na poziciji desnog beka i u veznom redu, dolazi FK Radnika iz Surdulice.

Vranjanin Marko štoper rođen 1996. godine, dolazi iz FK Radnički Obrenovac.

zec puticanin vranjanin

 

Gajić Marko rođen 10. marta 1992. godine. Desni bek dolazi iz FK Javora iz Ivanjice, a nastupao je još za OFK Beograd i Radnički iz Nove Pazove.

Ješić Aleksandar rođen 13. septembar 1994. godine.  Levi bek i krilo koji dolazi iz OFK Beograda, a nastupao je još za Borac iz Čačka.

Radović Slaviša, levi bek rođen 8. oktobra 1993. godine dolazi iz Olimpika (Sarajevo), a pre toga nastupao je za Drinu Zvornik i Vojvodinu.

Gajic Jesic Radovic

Ostavite komentar