Девет нових „Змајева“

ФК Вождовац данас је представио десет нових фудбалера са којима улази у нову сезону, а циљ је опет пласман у првих осам екипа.

Дражић Стефан рођен 14. августа 1992. године. Корпулентни нападач прошле године наступао је за ФК Јавор из Ивањице и постигао 8 голова.

Георгијевић Дејан рођен 19. јануара 1994. године. Крилни напад који је претходне сезоне наступа за ФК Инђију и постигао 14 голова, иначе потекао у школи Партизана.

Ступаревић Филип рођен 30. августа 2000. године уједно и најмлађи члан сениорске екипе Вождовца. У протеклој сезони наступао за кадете ФК Рада, иначе је кадетски репрезентативац Србије.

Georgijevic Stuparevic Drazic

 

Ђуро Зец рођен 6. марта 1990. године. Крилни нападач који је последних пар година наступао за ФК Доњи Срем и ФК Борац из Чачка.

Путинчанин Марко рођен 16. децембра 1987. године. Поливалентан играч који може да игра на позицији десног бека и у везном реду, долази ФК Радника из Сурдулице.

Врањанин Марко штопер рођен 1996. године, долази из ФК Раднички Обреновац.

zec puticanin vranjanin

 

Гајић Марко рођен 10. марта 1992. године. Десни бек долази из ФК Јавора из Ивањице, а наступао је још за ОФК Београд и Раднички из Нове Пазове.

Јешић Александар рођен 13. септембар 1994. године.  Леви бек и крило који долази из ОФК Београда, а наступао је још за Борац из Чачка.

Радовић Славиша, леви бек рођен 8. октобра 1993. године долази из Олимпика (Сарајево), а пре тога наступао је за Дрину Зворник и Војводину.

Gajic Jesic Radovic

Оставите коментар