Дејан Георгијевић нови нападач „Змајева“

Талентовани центарфор са 14 голова заузео је другу позицију на листи стрелаца Прве лиге Србије, а за њега су били заинтересовани многи суперлигаши.

Ипак, најконкретнији у преговорима били су челни људи Вождовца, тако да је лако пао договор. Георгијевић је прихватио понуду коју је тешко одбити, а сарадња ће бити озваничена у наредних неколико дана.

Перспективни офанзивац је када је реч о јуниорском стажу играо у Земуну, одакле се преселио међу омладинце Партизана.

У периоду од 2012. до 2014, носио је дрес Телеоптика, а потом је прва искуства на суперлигашкој сцени стицао у Спартаку. Дрес Голубова носио је у сезони 2014/15, а затим је у управо завршеном првенству био кључан шраф у Инђији.

Карактеришу га сјајан осећај за гол, али се показао и као добар асистент. Најзапаженију улогу у првенству које је за нама одиграо је у Врању, на гостовању Динаму, када је са четири ефектна гола обезбедио Инђији убедљиву победу.

– Осим што смо потписали двогодишњи уговор са Дејаном Георгијевићем (22), дојучерашњим крилом и нападачем Инђије који је са 14 голова стекао епитет другог стрелца Прве лиге, договорили смо сарадњу и са агентима два лева бека. Реч је о Славиши Радовићу (22), који стиже из Олимпик Сарајева, као и Марку Јевремовићу (19), из обреновачког Радничког. Поменуту тројицу пратили смо шест месеци, не сумњамо да је учињен добар потез – открива Гркинић.

Оставите коментар