Dejan Georgijević novi napadač „Zmajeva“

02/06/2016Uncategorized, VESTI

Talentovani centarfor sa 14 golova zauzeo je drugu poziciju na listi strelaca Prve lige Srbije, a za njega su bili zainteresovani mnogi superligaši.

Ipak, najkonkretniji u pregovorima bili su čelni ljudi Voždovca, tako da je lako pao dogovor. Georgijević je prihvatio ponudu koju je teško odbiti, a saradnja će biti ozvaničena u narednih nekoliko dana.

Perspektivni ofanzivac je kada je reč o juniorskom stažu igrao u Zemunu, odakle se preselio među omladince Partizana.

U periodu od 2012. do 2014, nosio je dres Teleoptika, a potom je prva iskustva na superligaškoj sceni sticao u Spartaku. Dres Golubova nosio je u sezoni 2014/15, a zatim je u upravo završenom prvenstvu bio ključan šraf u Inđiji.

Karakterišu ga sjajan osećaj za gol, ali se pokazao i kao dobar asistent. Najzapaženiju ulogu u prvenstvu koje je za nama odigrao je u Vranju, na gostovanju Dinamu, kada je sa četiri efektna gola obezbedio Inđiji ubedljivu pobedu.

– Osim što smo potpisali dvogodišnji ugovor sa Dejanom Georgijevićem (22), dojučerašnjim krilom i napadačem Inđije koji je sa 14 golova stekao epitet drugog strelca Prve lige, dogovorili smo saradnju i sa agentima dva leva beka. Reč je o Slaviši Radoviću (22), koji stiže iz Olimpik Sarajeva, kao i Marku Jevremoviću (19), iz obrenovačkog Radničkog. Pomenutu trojicu pratili smo šest meseci, ne sumnjamo da je učinjen dobar potez – otkriva Grkinić.

Ostavite komentar