CELA SEZONA NA “KROVU” ZA “HILjADARKU”

05/08/2016Uncategorized, VESTI

Izabranici Bratislava Živkovića su briljantno otvorili sezonu. U uvodnih 180 minuta nisu primili pogodak, a pobeda na Banjici najavljuje potencijalno dobru godinu za klub iz Zaplanjske ulice. Dok sportski sektor još uvek radi na osnaženju tima, marketing služba takođe daje svoj doprinos na polju boljeg imidža “zmajeva”.
U saradnji sa Ticketline-om, simpatizeri Voždovca će za svega hiljadu dinara moći da dobiju godišnju ulaznicu za sve utakmice “zmajeva” u aktuelnoj sezoni koja će podjednako važiti i za prvenstvene i za kup mečeve (centralne tribine Zapad ili Istok). S’obzirom da će po prvi put u šampionatu, Voždovac dočekati Partizan i Crvenu zvezdu u svom sportskom domu na “krovu”, onda je jasno da se u taboru voždovačkog superligaša nisu vodili ekonomskim segmentima. U prilog cilja animirativnog karaktera i povećanja auditorijuma na utakmicama fudbalskog kluba “Voždovac”, jeste i dogovor sa ugostiteljskim objektom “Coffee & Love” da svi vlasnici sezonskih karata imaju popust na ceo asortiman pića u lokalu tokom cele fudbalske godine.
Za podnošenje zahteva je neophodno popuniti prijavu na Info pultu Tržnog Centra “Stadion” (od 10 do 21 čas) ili priložiti fotokopiju ličnog dokumenta, a personalizovana sezonska ulaznica se vlasniku dostavlja u roku od 48 sati od momenta apliciranja.
U “ZMAJEVOM GNEZDU” DOČEKAĆEMO I PARTIZAN I ZVEZDU! BUDI NA “KROVU” ZA MALU LOVU!
N A P R E D – V O Ž D O V A C ! ! !

Ostavite komentar