B92: Voždovac pravi „tim snova“

Povratnik u Superligu, ekipa Voždovca ima velike ambicije u tekućoj sezoni, pa najavljuje nekoliko velikih pojačanja, od kojih je prvi Dejan Milovanović.

Bivši kapiten Crvene zvezde potpisao je ugovor, a iz Voždovca najavljuju i dolazak bivšeg kapitena Partizana Stefana Babovića.

U Voždovac je pre nekoliko dana stigao Ognjen Ožegović, došao je i Rumun Kristijan Muskalu, a poslednjih dana po medijima se spekuliše da bi njima mogao da se pridruži još jedan doskorašnji igrač Zvezde Miloš Dimitrijević.

Nekadašnji kapiteni beogradskih večitih rivala u svakom slučaju neće steći pravo nastupa u Ivanjici, gde će Voždovčani u subotu odmeriti snage sa Javorom.

„Naspram ponuda iz inostranstva kojima nisam bio zadovoljan, u utorak sam odradio prvi trening sa Voždovcem, posle čega sam imao samo pozitivne utiske. Sviđa mi se stadion, a sa trenerom ekipe, Nenadom Lalatovićem, već se dobro znam, zajedno smo igrali u Crvenoj zvezdi“, istakao je Milovanović.

Sportski direktor Voždovca Zoran Perić za sada je potvrdio zainteresovanost za angažovanje Babovića.

„Suvišno je trošiti reči na igrača kakav je Milovanović. Dovoljno govori i činjenica da je Stefan Babović, koji već mesec dana trenira sa nama, ovih dana čekao na zaključenje ugovora sa bivšim kapitenom Crvene zvezde, pre nego što i sam donese odluku o tome da li želi da ostane sa nama. Preduslovi su stvoreni, ali je igrač zatražio još malo vremena. Definitivan odgovor, daće nam četvrtak“, najavio je Perić.

Voždovac je u prva dva kola u svojoj povratničkoj sezoni u JSL osvojio jedan bod, remiziravši sa Vojvodinom na stadionu Obilića.

Izvorni članak na: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=21&nav_id=745041

Ostavite komentar