Antalija : Voždovac – Jaši 0:0 (0:0)

U četvrtoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji „zmajevi“ se sastaju sa ekipom iz Rumunije, FK Jaši – ekipa koja se nalazi na sedmoj poziciji rumunskog prvenstva.

Od samog starta obe ekipe su krenule jako i borbeno, lopta je bila uglavnom na sredini terena. Bilo je par pokušaja sa distance na obe strane ali su golmani bili sigurni. U 40. minutu zbog koškanja usključeni su sa pravom zamene Marinković i Kretu, umesto njih na teren su istrčali Ristović i Sarić. Drugo poluvreme nastavlja se u istom ritmu, Voždovac ima malo veći posed lopte. U 80. minutu posle duplog pasa Mašovića i Damjanovića, Mašović šutira ali je Grahovac sjajno intervenisao. Do kraja nije bilo značajnih prilika, iako su „zmajevi“ bili bliži golu ostalo je 0:0.

Prijateljska utakmica, Antalija

05.02.2016.

Voždovac– Jaši 0:0 (0:0)


VOŽDOVAC: Popović, Terzić, Puzigaća, Ivković, Mihajlov, Pavlović M., Petrović, Marinković, Ćirković, Odita, Mašović. Igrali su još: Ristović, Damjanović, Adamović, Radivojević, Sinđić, Srećković, Grujić, Pavlović D., Jašić.

JAŠI: Grahovac, Vacu, Cosmin, Madalin, T. Alexandru, Cretu Alexandru, Vasile, Onduku, Golubović, Bole , Cristea. Igrali su još: Caparco, Sarić, Badić, Goge, Enescu, Bosoi, Moldovan, Tarsa, Viveiros, Boiciuc, Llullaku.

 

Ostavite komentar