Анталија : Вождовац – Балкан Небитци 3:0 (1:0)

У трећој контролној утакмици на припремама у Анталији „змајеви“ се састају са екипом из Туркменистана, ФК Балкан Небитци.

Прва победа „змајева“ на припремама у Анталији. Играо се 22. минут када је Вождовац дошао до предности, сјајна асистенција Ристовића а стрелац је био Стојановић Јован. Млади Срећковић имао је сјајну прилику пар минута након гола али је замало био непрецизан. Друго полувреме кренуло је у знаку Душановчана, у 60. минуту још једна прилика али је Стојановић за делић секунде закаснио. Балкан је имао својих прилика од којих издвајамо ону у 80. минуту када је један играч гостију сам изашао испред голмана Јеврића, али је млади чувар мреже сјајно интервенисао. Вождовац је у 88. минуту преко корнера који је извео Маринковић повисио предност на 2:0, а стрелац је био Ивковић. У 90. минуту после сјајног продора Машовића коначан резултат поставља Одита, 3:0 за Вождовац.

Пријатељска утакмица, Анталија

04.02.2016.

Вождовац– Балкан Небитци 3:0 (1:0)


ВОЖДОВАЦ: Јеврић, Јашић, Радивојевић, Павловић Д., Синђић, Петровић, Ристовић, Благојевић, Срећковић, Стојановић, Дамјановић. Играли су још: Михајлов, Ивковић, Маринковић, Ћирковић, Одита, Пузигаћа, Машовић, Грујић.

БАЛКАН НЕБИТЦИ:  Matus, Annamyradov, Ykyasiv, Matirzayev, Boliyan, Garahanov, Saryyev, Tkacenko, Hamrayev, Garajayev, Amanmammdeov. Играли су још: Karimov, Orazguliyev, Nurliyev, Titov Mihail, Ishanguliyev.

 

Оставите коментар