Antalija : Voždovac – Balkan Nebitci 3:0 (1:0)

U trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji „zmajevi“ se sastaju sa ekipom iz Turkmenistana, FK Balkan Nebitci.

Prva pobeda „zmajeva“ na pripremama u Antaliji. Igrao se 22. minut kada je Voždovac došao do prednosti, sjajna asistencija Ristovića a strelac je bio Stojanović Jovan. Mladi Srećković imao je sjajnu priliku par minuta nakon gola ali je zamalo bio neprecizan. Drugo poluvreme krenulo je u znaku Dušanovčana, u 60. minutu još jedna prilika ali je Stojanović za delić sekunde zakasnio. Balkan je imao svojih prilika od kojih izdvajamo onu u 80. minutu kada je jedan igrač gostiju sam izašao ispred golmana Jevrića, ali je mladi čuvar mreže sjajno intervenisao. Voždovac je u 88. minutu preko kornera koji je izveo Marinković povisio prednost na 2:0, a strelac je bio Ivković. U 90. minutu posle sjajnog prodora Mašovića konačan rezultat postavlja Odita, 3:0 za Voždovac.

Prijateljska utakmica, Antalija

04.02.2016.

Voždovac– Balkan Nebitci 3:0 (1:0)


VOŽDOVAC: Jevrić, Jašić, Radivojević, Pavlović D., Sinđić, Petrović, Ristović, Blagojević, Srećković, Stojanović, Damjanović. Igrali su još: Mihajlov, Ivković, Marinković, Ćirković, Odita, Puzigaća, Mašović, Grujić.

BALKAN NEBITCI:  Matus, Annamyradov, Ykyasiv, Matirzayev, Boliyan, Garahanov, Saryyev, Tkacenko, Hamrayev, Garajayev, Amanmammdeov. Igrali su još: Karimov, Orazguliyev, Nurliyev, Titov Mihail, Ishanguliyev.

 

Ostavite komentar