Alene hvala

18/05/2016Uncategorized, VESTI

Malme, Ferencvaroš i praška Slavija neki su od klubova koji su donedavno bili povezivani s Alenom Mašovićem (21), ali na kraju priče – krilni ofanzivac kojeg je Voždovac letos doveo iz čačanskog Borca neće morati da pakuje kofere.

– Mašović će u naredne četiri godine braniti boje Čukaričkog – potvrdio je najave Goran Grkinić, generalni direktor Zmajeva.

– Iako je bilo i ekonomski isplativijih varijanti, prihvatili smo ponudu s Banovog brda, kao „našeg” kluba u ekspanziji i s kojim smo u dobrim odnosima. Matijašević i Obradović su, štaviše, naši prijatelji.

Ofanzivac, koji je dres Voždovca obukao 26 puta i postigao dva gola protiv Crvene zvezde (2:3) i Radnika (2:1), trebalo je po ugovoru da ostane do kraja naredne sezone.

– Zadovoljni smo obeštećenjem, ali i činjenicom da će Mašović, kao jedan od najboljih domaćih igrača na svojoj poziciji, imati priliku da nastavi da razvija veliki potencijal. Srećan je zbog toga, što nam je takođe važno. Zadužio nas je igrama i ponašanjem, zbog čega su mu naša vrata uvek otvorena – dodao je direktor poželevši Mašoviću nove uspehe.

Ostavite komentar