Алене хвала

Малме, Ференцварош и прашка Славија неки су од клубова који су донедавно били повезивани с Аленом Машовићем (21), али на крају приче – крилни офанзивац којег је Вождовац летос довео из чачанског Борца неће морати да пакује кофере.

– Машовић ће у наредне четири године бранити боје Чукаричког – потврдио је најаве Горан Гркинић, генерални директор Змајева.

– Иако је било и економски исплативијих варијанти, прихватили смо понуду с Бановог брда, као „нашег” клуба у експанзији и с којим смо у добрим односима. Матијашевић и Обрадовић су, штавише, наши пријатељи.

Офанзивац, који је дрес Вождовца обукао 26 пута и постигао два гола против Црвене звезде (2:3) и Радника (2:1), требало је по уговору да остане до краја наредне сезоне.

– Задовољни смо обештећењем, али и чињеницом да ће Машовић, као један од најбољих домаћих играча на својој позицији, имати прилику да настави да развија велики потенцијал. Срећан је због тога, што нам је такође важно. Задужио нас је играма и понашањем, због чега су му наша врата увек отворена – додао је директор пожелевши Машовићу нове успехе.

Оставите коментар