ZMAJEVI JAČAJU ORLOVE

31/10/2016Uncategorized, VESTI

Polako se približavaju reprezentativne obaveze, a pozivi na adresu Zaplanjske ulice su postali standardna stvar.

Uvek posebno raduje poziv i velika je čast nositi dres sa državnim grbom. Pred nama je još jedno prvenstveno kolo, a u pauzi koja sledi, imaćemo prilike da gledamo pre svih Aleksandra Filipovića koji se našao na spisku selektora mlade selekcije Tomislava Sivića za predstojeće baraž mečeve protiv Norveške. Pobeda u baražu donosi plasman na evropsko prvenstvo koje se održava u Poljskoj.

11.11. Srbija – Norveška u 18:00, Beograd.

15.11. Norveška – Srbija, Dramen

Omladinska selekcija Srbije se priprema za utakmice prvog kruga kvalifikacija koje vode ka evropskom prvenstvu u Gruziji. Domaćin prvog kvalifikacionog turnira je naša selekcija, a učesnici su još i Švedska, Malta i Moldavija. Na spisku selektora Kosanovića je i ime Jovice Blagojevića.

Turnir će trajati od 09.11. – 14.11.

Ukoliko na to dodamo da je standardan član kadetske selekcije Filip Stuparević i da je u stručnom štabu kadeta Srbije, Aleksandar Linta koji su furiozno ostvarili prolaz u elitnu rundu kvalifikacija u konkurenciji Italije, Albanije i Makedonije i da Filip dolazi sa povećanim kontom postignutih golova, jasno je da FK  Voždovac može biti ponosan na Zmajeve među Orlovima.

Ostavite komentar